ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ 1-2: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Μετά το τέλος του αγώνα Μακεδονικός Φούφας- Φ.Α.Σ. Νάουσα, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη νίκη που πετύχαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος  εντός και εκτός έδρας προσπαθεί και καταφέρνει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Ήταν κάτι το οποίο είχαμε επισημάνει και είπαμε ότι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του Μακεδονικού Φούφας για το πρόσωπο το οποίο παρουσίασαν. Ήταν ένα παιχνίδι στην αρχή αμφίρροπο, στη συνέχεια υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Το σημείο όμως που άλλαξε την εικόνα του αγώνα και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας ήταν το πέναλτι το οποίος μας δόθηκε. Ανοίξαμε το σκορ και ευτυχήσαμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ και έτσι να πάρουμε ένα σημαντικό προβάδισμα. Είναι μία νίκη σημαντική. Φαίνεται ότι «μας πάει η Πτολεμαΐδα» γιατί είναι η δεύτερη νίκη την οποία πετυχαίνουμε στο ίδιο γήπεδο. Συνεχίζουμε το καλό πρόσωπο το οποίο δείχνουμε εκτός έδρας και θα θέλαμε αυτό ακριβώς το πρόσωπο που μας έχει φέρει πολλούς βαθμούς  να το δείχνουμε και μέσα στην έδρας μας, όπου δυστυχώς χάσαμε αρκετούς βαθμούς. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε έναν σημαντικό αντίπαλο και πήραμε τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Επίσης, συμμετείχαν αρκετά νεαρά παιδιά στην ομάδα μας και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία. Στους τρεις αγώνες που απομένουν, θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Να ευχαριστήσω τον Μακεδονικό Φούφας για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια στο Γιώργο Παπακώστα και τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και να ευχηθώ καλή συνέχεια».

    

Γιώργος Παπακώστας (Μακεδονικός Φούφας): «Να ευχαριστήσω τον συνάδελφο κόουτς για τα καλά του λόγια και θα συμφωνήσω ότι η φάση στην οποία κρίθηκε το παιχνίδι ήταν η φάση του πέναλτι που κέρδισε η Νάουσα, ένα καθαρό πέναλτι, και προηγήθηκε. Από το σημείο εκείνο και μετά είχε το προβάδισμα και την αριθμητική υπεροχή, με αποτέλεσμα εμείς να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και στη συνέχεια θεωρώ ότι το παιχνίδι εξελίχθηκε σε «ρώσικη ρουλέτα» και θα μπορούσε το σκορ να πάρει και μεγαλύτερη έκταση. Εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε, όπως και καταφέραμε στο τέλος και γι αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο. Και οι δύο ομάδες, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να βρουν και να εκμεταλλευτούν το αδύνατο σημεία του αντιπάλου για να βάλουν ένα γκολ. Θεωρώ ότι η ομάδα της Νάουσας ήταν πιο ικανή. Αντίθετα, εμείς στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε η άμυνα και ο τερματοφύλακας της Νάουσας κατάφεραν να μας στερήσουν το προβάδισμα, που ίσως επιδρούσε διαφορετικά στο αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νάουσα, η οποία είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη που χρησιμοποιεί νεαρά παιδιά, τα οποία είναι και ταλαντούχα. Είναι μια ομάδα με χαμηλούς τόνους που έχει καταφέρει να αναρριχηθεί ψηλά και νομίζω ότι μετά την Καλαμαριά είναι η ομάδα που έχει πάρει τα περισσότερα διπλά. Αυτό το είχαμε επισημάνει, είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για την προσπάθεια που έκαναν, αν και το αποτέλεσμα μας αφήνει μία πικρία. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς. Καλή συνέχεια και στη Νάουσα».  

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Γιάννης Μπιγκάνος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Μεκεδονικού Φούφας, που είναι μία καλή ομάδα και την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Για εμάς είναι σημαντικό που νικήσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια να ζητούμε τη νίκη και τους βαθμούς για να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα».   

Ιορδάνης Ρωμαίος (Μακεδονικός Φούφας) : «Καταρχήν να ευχηθώ καλή συνέχεια στα παιδιά της Νάουσας. Παίξαμε σήμερα με μία ομάδα που έχει πολλά νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, που είχε πλάνο στο παιχνίδι της. Δυστυχώς και για εμάς και για τη Νάουσα αγωνιστήκαμε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις κινήσεις μας και δεν μας επέτρεπε να ανταπεξέλθουμε όπως θα θέλαμε. Αγωνιστικά, νομίζω ότι οι δύο ομάδες μοιραστήκαμε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τις περισσότερες φάσεις. Στο δεύτερο η ομάδα της Νάουσας κατάφερε να προηγηθεί με το πέναλτι και από κει και πέρα το παιχνίδι απέκτησε μία άλλη μορφή αφού εμείς αγωνιζόμασταν με δέκα παίκτες. Η Νάουσα είχε τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας με πολύ καλούς χειριστές που μπόρεσαν να κοντρολάρουν το παιχνίδι και πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Θα σταθώ στην προσπάθεια που κάναμε γιατί δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κάποιο κίνητρο πέρα από την αγάπη μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Καταφέραμε στο τέλος να πετύχουμε τέρμα και πιέσαμε για να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε για να τελειώσουμε τη χρονιά όσο γίνεται καλύτερα».