Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 3-1: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. Νάουσα-Νέστος Χρυσούπολης, οι προπονητές των ομάδων και οι ποδοσφαιριστές έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 Οι δηλώσεις των προπονητών:

 Μαγκαφίνης Δημήτρης (Νέστος Χρυσούπολης): «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Νάουσας για τη φιλοξενία. Είναι μία ιστορική ομάδα που ήταν χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα και επανήλθε φέτος και θέλω πραγματικά να βρει τον δρόμο της, γιατί τέτοιες ομάδες πόλεων χρειάζονται στην κατηγορία για να υπάρχει κίνητρο και να γίνονται πιο καλά παιχνίδια. Είναι ομάδες που έχουν κόσμο, έχουν την ιστορία τους και πρέπει να μείνουν ζωντανές. Βέβαια οι τοπικές κοινωνίες ξέρουν καλύτερα τα οικονομικά στάνταρ που έχουν και αυτές φροντίζουν οι ομάδες να είναι ζωντανές.

Σχετικά με το παιχνίδι, θεωρώ ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά. Κάναμε οργανωμένες προσπάθειες, χτίζοντας επιθέσεις από πίσω όπως δουλέψαμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Βάλαμε ένα γκολ στην αρχή, με αλλαγή κατεύθυνσης της μπάλας μετά από σουτ του Τσάκωνα. Πιστεύω όμως, ότι μετά από είκοσι λεπτά και από μια κακή αμυντική μας προσπάθεια δεχθήκαμε το γκολ και τα ηνία τα πήρε η ομάδα της Νάουσας, που ισορρόπησε το παιχνίδι, είχε και μία ακόμη ευκαιρία για γκολ, όχι με οργανωμένη προσπάθεια αλλά περισσότερο με πιεστικό παιχνίδι. Χάσαμε πολλές μπάλες χαμηλά και αναγκάστηκε ο τερματοφύλακας να κάνει βαθιές μπαλιές και έτσι χαλάσαμε το παιχνίδι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι μπήκαμε καλύτερα, είχαμε την κατοχή της μπάλας χωρίς να έχουμε ευκαιρίες, αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε το δεύτερο και μετά το τρίτο γκολ, ένα υπέροχο τέρμα από το Καπετάνο. Πρέπει να δούμε τα γκολ, να δούμε τα λάθη μας. Όταν χάνεις στενοχωριέσαι, αλλά από κει και πέρα δεν χάσαμε τίποτα. Γυρνάμε, είμαστε χαλαροί και εγώ έχω συνηθίσει στο τέλος της χρονιάς να παίζω με μεγάλο κίνητρο και ένταση. Εύχομαι του χρόνου που θα αλλάξει η κατηγορία με περισσότερους ομίλους και θα πέφτουν περισσότερες ομάδες να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο. Καλή συνέχεια στη Νάουσα».

Ντίσιος Βαγγέλης (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για τη νίκη που πέτυχαν. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ καλή. Μία ομάδα που ξεκινάει δημιουργικά, αναπτύσσεται πολύ καλά, έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, έχει προσανατολισμό στο παιχνίδι. Πάνω σε αυτά τα δυνατά σημεία προσπαθήσαμε εφαρμόζοντας πίεση ψηλά να μπορέσουμε να κερδίσουμε μπάλες και να εκμεταλλευτούμε τα όποια κενά από το ανέβασμα των πλάγιων μπακ. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί καταφέραμε και ανατρέψαμε ένα σκορ απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Πετύχαμε τρία γκολ παρότι είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Τα παιδιά που μπήκαν και αγωνίστηκαν για πέντε, δέκα και είκοσι λεπτά προσπάθησαν και αυτά να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Για μας το πρωτάθλημα έχει κίνητρο. Έχει κίνητρο γιατί αυτή η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με αρκετά νεανικό ρόστερ. Και παρότι είχαμε τις απουσίες και τις αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών τον Γενάρη, επιμείναμε μη κάνοντας προσθήκες για να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουμε και να πορευτούμε με αυτά. Έχουμε κίνητρο, έχουμε φιλοδοξία, θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, και αυτό γιατί η φιλοδοξία μας δεν έχει ταβάνι. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Και να ευχηθώ καλή επιστροφή στην ομάδα του Νέστου. Πολλά μπράβο στον κόουτς για την ομάδα που έχει φτιάξει και για το γεγονός ότι ο Νέστος τα τελευταία χρόνια είναι μία ομάδα που απασχολεί ευχάριστα την κατηγορία της τρίτης εθνικής φέροντας πολλές διακρίσεις, παρουσιάζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο φέτος άλλα και τις προηγούμενες χρονιές»

 

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Παυλακάκης Άγγελος (Νέστος Χρυσούπολης): «Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Νάουσας για τη φιλοξενία. Είναι μία ιστορική ομάδα και είχα την τύχη και την ατυχία να περάσω και εγώ, όταν η ομάδα αγωνίζονταν στην Δ΄ Εθνική αλλά στο τέλος έπεσε στο τοπικό. Στο παιχνίδι προσπαθήσαμε, ήταν ένα δύσκολο τερέν. Η Νάουσα είναι μία δυνατή ομάδα. Ένα παράπονο μόνο για τη διαιτησία, γιατί σε ένα αγώνα χωρίς δόλο κατάφερε με τα σφυρίγματα να εκνευρίσει και τις δύο ομάδες. Συνεχίζουμε, θα βάλουμε κάτω το κεφάλι και θα δουλέψουμε».

Κωτσόπουλος Κων/νος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): « Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Νέστου, έχει δείξει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο προσπαθήσουμε να παίξουμε μπάλα, συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί παρά το νεανικό ρόστερ,  είμαστε μία οικογένεια, δουλεύουμε με τις οδηγίες του κόουτς και προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς και αυτό το ένιωσα το διάστημα του τραυματισμού μου. Και πάλι συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Καλή συνέχεια και στο Νέστο».