Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ 1-0: ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ- ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

 Αποφασιστική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε η ομάδα του Φ.Α.Σ. Νάουσα απέναντι στον Μακεδονικό Φούφας την Κυριακή (11/12) στο δημοτικό στάδιο Νάουσας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια σε σχέση με άλλους αγώνες, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους και είχαν  αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου ανέβασε την πίεση και περιόρισε τον Μεκεδονικό Φούφας σε έναν καθαρά αμυντικό ρόλο. Οι Ναουσαίοι δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Ωστόσο ήταν μαχητικοί και κυνήγησαν τη νίκη μέχρι και τέλος. Ο Νίκος Παντζαρτζίδης αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή», αφού τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να πετύχει ένα ωραίο γκολ στην εκπνοή του αγώνα, δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Δίκαιο το αποτέλεσμα για τους «καυανόλευκους», οι οποίοι επέστρεψαν στις εντός έδρας νίκες μετά από δύο μήνες!

Το φιλμ του αγώνα

5΄ Εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου κεφαλιά του Κωτσόπουλου μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.

9’ Σέντρα του Περηφανόπουλου από αριστερά βρίσει τον Ζούρκο μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.

12΄ Έξυπνη μπαλιά του Νίρλα στην πλάτη της φιλοξενούμενης ομάδας φέρνει σε θέση τετ-α-τετ τον Καπετάνο που επιχειρεί διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα από το δοκάρι του Χρυσοστομίδη.

17΄ Καλό σουτ του Μουρίκι, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

24΄ Κεφαλιά του Τζουβάρα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Κοντογουλίδης.

29΄ Εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου και κοντινό σουτ του Νίρλα, η μπάλα καταλήγει άουτ.

41΄ Ο Κωτσόπουλος επιχειρεί κοντινό σουτ που μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.

42΄ Καλό σουτ του Κιβρακίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα περνάει έξω από την εστία του Κοντογουλίδη.

60΄ Καλό σουτ του Καπετάνου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.

66΄ Εκτέλεση κόρνερ του Μπρέγκου, πρώτη κεφαλιά του Σαμαρόπουλου και δεύτερη κεφαλιά του Κωτσόπουλου η μπάλα περνάει άουτ.

71΄ Ο Καπετάνος βρίσκει τον Κωτσόπουλο που σουτάρει, αλλά διώχνει ο Χρυσοστομίδης σε κόρνερ.

78΄ Κωτσόπουλος και Καπετάνος συνδυάζονται και η μπαλιά του τελευταίου βρίσκει μέσα στην περιοχή τον προωθημένο Περηφανόπουλο που πιάνει καλό σουτ, αλλά αποκρούει σωτήρια ο Χρυσοστομίδης.

79΄ Ο Κωτσόπουλος βρίσκει με σέντρα τον Μουρίκι που από πλεονεκτική θέση αστοχεί. 

85΄ Ο διαιτητής Τσαουσίδης δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη  στον Τοπάλη, για θέατρο και έτσι οι φιλοξενούμενοι μένουν με 10 παίκτες.

89΄ Ο Μουσικάκης αποφεύγει έξυπνα δύο αμυντικός και στρώνει την μπάλα στον Νίκο Παζαρτζίδη που με ωραίο σουτ κάνει το 1-0.

91΄ Αντεπίθεση για τη Νάουσα και τετ-α-τετ του Τούφα, ο οποίος δεν καταφέρνει νικήσει τον Χρυσοστομίδη.

92΄ Νέα αντεπίθεση και τετ-α-τετ αυτήν τη φορά για τον Καπετάνο, αλλά και νέα απόκρουση του Χρυσοστομίδη.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ (Βαγγέλης Ντίσιος): Κοντογουλίδης, Μπρέγκου (73΄ Τούφας), Κασμερίδης, Ζούρκος (58΄ Χατζόπουλος), Νίρλας, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι (86΄ Παντζαρτζίδης).

 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Γιώργος Παπακώστας): Χρυσοστομίδης, Τζόμπο Άλντο, Φωτιάδης, Τζουβάρας, Κυβρακίδης (90΄ Πολυχρονίδης), Παπουτσίδης, Καραπέτρος (81΄ Πιριτζάκης), Τακίδης, Χατζηρώπης (70΄ Τσακαλίδης), Τοπάλης, Χάιτας.