Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ 1-0: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- Μακεδονικός Φούφας, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:   

 Οι Δηλώσεις των προπονητών:

Γιώργος Παπακώστας (Μακεδονικός Φούφας): «Θεωρώ ότι σήμερα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο υπερίσχυσε η δύναμη των δύο ομάδων. Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα θεωρώ η ομάδα μας θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα, που ήρθε στο τελευταίο λεπτό. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδος μου, γιατί ήρθαμε έχοντας στο μυαλό μας τους δύο τραυματισμούς βασικών παικτών μας και συνδυασμό με κάποιες απουσίες λόγω καρτών, δεν είχαμε την παρουσία που έπρεπε να έχουμε για να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε και καλύτερα και να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Νάουσας, η οποία μέχρι και το τελευταίο λεπτό προσπάθησε. Εμείς λόγω των προβλημάτων που σας ανέφερα, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου κουράστηκε, δεν είχαμε τις επιλογές και τις λύσεις να δώσουμε τη βοήθεια που έπρεπε με τις αλλαγές μας και θεωρώ ότι έτσι ήρθε και το αποτέλεσμα, το οποίο τελικά νομίζω πως μας αδικεί και μας αφήνει μία πικρία. Παρόλα αυτά όμως, η ομάδα είναι σε έναν καλό δρόμο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να συγκεντρωθούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα της Νάουσας, αλλά και στα παιδιά της ομάδας μας που παρά τα προβλήματα προσπάθησαν να αντεπεξέλθουν και θα μπορούσαν  να μην το χάσουν τουλάχιστον». 

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που κάνανε σήμερα. Ευτυχήσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας μετά από πάρα πολύ καιρό. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει μέχρι και το 95΄ για να πάρει τη νίκη. Έχουμε καταφέρει σε πάρα πολλές περιπτώσεις να ισοφαρίσουμε, να πάρουμε βαθμούς εντός ή εκτός έδρας στο τέλος, όπως και σήμερα κυνηγώντας τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά. Σας θυμίζω τα παιχνίδια με τον Καμπανιακό, το παιχνίδι μέσα στη Χρυσούπολη, μέσα στο Ορφέα Ξάνθης δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά,  που θα μπορούσαμε να φύγουμε και από εκεί με τους βαθμούς της νίκης. Σήμερα ήταν μία μέτρια εμφάνιση για την ομάδα μας, έχουμε κάνει και καλύτερες εμφανίσεις μέσα στην έδρα μας, αλλά παρόλα αυτά θεωρώ το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα διαφωνήσω με το συνάδελφο, η ομάδα μας έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, πάρα την μέτρια εμφάνιση. Γι’ αυτό υπάρχει εξήγηση: Αισθανόμαστε μία πίεση στην έδρα μας, την οποία δεν τη δημιουργεί ούτε ο κόσμος, ούτε η διοίκηση, ούτε κανείς άλλος. Η πίεση είναι εσωτερική. Είναι βαριά η φανέλα της Νάουσας και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να φαινόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες αυτής της μεγάλης ομάδος. Αν δείτε «Αχίλλειος πτέρνα»  είναι η έδρα μας, σε έξι παιχνίδι έχουμε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Παρόλα αυτά προσπαθούμε κάθε παιχνίδι είτε εντός, είτε εκτός έδρας να παρουσιαζόμαστε ολοένα και πιο δυνατοί, ολοένα και πιο απαιτητικοί σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα, είναι ακριβώς στον αντίποδα, εκμεταλλεύεται πάρα πολύ την έδρα της, αντιθέτως εκτός έδρας δεν έχει πάρα πολλές επιτυχίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά που μέχρι το 95΄ προσπάθησαν, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Παρά τη μέτρια εμφάνιση προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, και θεωρώ ότι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην αρχή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ και από εκεί και μετά να μιλάμε για ένα άλλο παιχνίδι. Δεν κερδίζει όμως αυτός που κάνει τις πιο πολλές ευκαιρίες, κερδίζει αυτός που βάζει την μπάλα στο «πλεκτό». Εύχομαι στο συνάδελφο Γιώργο και στην ομάδα του, καλή πορεία είναι μία αξιόλογη ομάδα και ευχές για τις γιορτινές ημέρες που ακολουθούν».    

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Γιώργος Τακίδης (Μακεδονικός Φούφας): «Ξέραμε ότι θα έρθουμε σε μία δύσκολη έδρα, η Νάουσα είναι μία δυνατή ομάδα και ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Το παιχνίδι πήγε στα μέτρα μας, κάναμε καλή άμυνα και έτσι όπως πήγαινε θα μπορούσαμε να το «κλέψουμε» με κάποια φάση ή να έρθουμε ισοπαλία. Ατυχήσαμε στα τελευταία λεπτά και δεχθήκαμε ένα γκολ. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς άγχος, είμαστε καλά στη βαθμολογία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, δεν θα μείνουμε εδώ πέρα, συνεχίζουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε» 

Νίκος Παντζαρτζίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες προσπαθήσαμε. Όπως και ο κόουτς, παλεύουμε όλα τα παιχνίδι μέχρι το τέλος και δεν αφήνουμε κανένα αποτέλεσμα, αν και σε ορισμένα παιχνίδια τα αποτελέσματα μας αδικούν, διότι παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχει κατάληξη αυτό. Αυτό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που ευτυχήσαμε να το κερδίσουμε εμείς στο τέλος».