ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ- Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Μετά τη λήξη του αγώνα Νέστος Χρυσούπολης-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Βαγγέλης Ντίσιος (ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ)

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε κι εμείς στο δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χρυσούπολης για τη συνέπεια και τη συνέχεια που έχει σε όλες τις μέχρι τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε μια δύσκολή βδομάδα, μετά το ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής με την Καρδία, όπου ενώ δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Σήμερα ξεκινήσαμε το πρώτο ημίχρονο θέλοντας να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, και νομίζω ότι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να αποζημιώσουν τους θεατές. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε, όταν σε πολλές περιπτώσεις κερδίζαμε την κατοχή της μπάλας στο χώρο του κέντρου και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και ζητήσαμε να μπούμε πιο δυνατά, η ομάδα του Νέστου για ένα εικοσάλεπτο περίπου πήρε την κατοχή της μπάλας. Δείξαμε αδυναμίες να κρατήσουμε σωστά την μπάλα και τελικά εκμεταλλευτήκαμε ουσιαστικά, τη μόνη ευκαιρία που είχαμε. Κρατάμε τον έναν βαθμό και συνεχίζουμε. Αλλά, όπως είπε και ο κόουτς την περασμένη βδομάδα, για να πιάσει τόπο θα πρέπει να κερδίσουμε την ερχομένη Κυριακή τον Καμπανιακό στην έδρα μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Και πάλι ευχαριστώ και να ευχηθώ καλή συνέχεια».

 

Δημήτρης Μαγκαφίνης (Νέστος Χρυσούπολης)

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές σου δίνει χαρές χωρίς να είσαι καλός, και άλλες φεύγεις με στεναχώρια, ενώ έχεις καλή εικόνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο για την ομάδα μας, χωρίς ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε παιχνίδι κατοχής με ανέβασμα της μπάλας σωστά από πίσω, αλλά δεν το κάναμε. Είχαμε απέναντι μας έναν καλό αντίπαλο, εμείς είχαμε λίγο μακριά τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ, με την εσωτερική αλλαγή που κάναμε τον Αποστολίδη, δώσαμε ρυθμό και ταχύτητα. Πιέσαμε τον αντίπαλο και πετύχαμε ένα παρά πολύ όμορφο γκολ με μια ωραία πάσα του Αποστολίδη στον Παναγιωτόπουλο. Προσπαθήσαμε με την εμπειρία μας, που είμαστε τόσα χρόνια στην κατηγορία, να διαχειριστούμε το χρόνο με δύο αμυντικές αλλαγές. Πιστεύω μας βγήκε, είχαμε κατοχή είχαμε χώρους, αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο αντίπαλος πέτυχε την ισοφάριση. Αυτό που χάσαμε σήμερα, θα μας το δώσει κάποια άλλη φορά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, ειδικά για το δεύτερο ημίχρονο. Στήσαμε για νέα ομάδα, μετά τη φυγή πολλών παικτών το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και ήταν πολύς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ψηλά, για να κρατήσουμε σε εγρήγορση τον κόσμο μας. Γιατί αν βρεθούμε κάπου στη μέση της βαθμολογίας, όπως είναι η δομή του φετινού πρωταθλήματος, δεν θα έχουμε ουσιαστικά κάποιο κίνητρο.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν, συγχαρητήρια στη Νάουσα και στον Κόουτς. Είναι μία ιστορική ομάδα που επανέρχεται στην κατηγορία μετά από χρόνια. Εμείς συνεχίζουμε την επόμενη Κυριακή με ένα ακόμη παιχνίδι εντός έδρας. Θα δουλέψαμε αυτή τη βδομάδα για να πάρουμε το επόμενο ματς με την Καρδία».