ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (26-7) στις εγκαταστάσεις του Δημ. Σταδίου Νάουσας η προετοιμασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Σγούρδα και του συνεργάτη του Νίκου Κουμπουλή. Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν τα εργομετρικά τεστ καθώς και οι προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, ο πρόεδρος Απόστολος Μπέκας μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας και μεταξύ άλλων, τους ευχήθηκε καλή αρχή, πολλή δουλειά και πειθαρχία στις οδηγίες των προπονητών ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Στην πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Γρηγορίου, ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Μπέκας, ο Γ.Γραμματέας, Χρήστος Κερμανίδης και αρκετοί φίλοι της ομάδας.   

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει καθημερινές εντατικές προπονήσεις με έμφαση στη φυσική κατάσταση, την ενδυνάμωση και την ταχυδύναμη. Συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα από το περσινό ροστερ (Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Νομικός, Νίκου, Τόσιος, Μαντώς, Παντζαρτζίδης, Κερμανίδης Σ., Λαφάρας, Ζάχος, Πετρίδης), οι νέοι που αποκτήθηκαν με μεταγραφή (Αργυρίου, Παπακωνσταντίνου, Βασιλειάδης)  και οι ποδοσφαιριστές που πέρσι είχαν δοθεί ως δανεικοί σε άλλες ομάδες και εντάχθηκαν και πάλι στο δυναμικό της ομάδας (Κερμανιδης Χ., Δίντσης, Ταχυδρομίδης).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το επόμενο διάστημα θα δοθούν φιλικοί αγώνες προετοιμασίας, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης με σκοπό τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και την έγκαιρη ολοκλήρωση του φετινού ροστερ.