Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Με τη λήξη του αγώνα κυπέλλου Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 

Νίκος Κουζουτζίδης (Απόλλων Παραλιμνίου):

«Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι. Εμείς αιφνιδιαστήκαμε από κάποιους νεαρούς παίκτες που είχε η ομάδα της Νάουσας, δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Μειώσαμε το σκορ, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, άλλα και να δεχθούμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχε την ατυχία η Νάουσα να μείνει με δέκα παίκτες στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε με ανορθόδοξους τρόπους, και όχι όπως θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, για να πετύχουμε γκολ, δεν τα καταφέραμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας και στο συνάδελφο για τη δουλειά που κάνει και φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όπου είδαμε παρά πολύ ωραία πράγματα. Καθαρή ομάδα, νεαρά παιδιά που τρέχουνε με πάθος για να παίξουν και να διακριθούν. Νομίζω πως και εμείς και ο συνάδελφος κάναμε αρκετές αλλαγές, με παιδιά που δεν είχανε αρκετές συμμετοχές. Από άλλους έμεινα ευχαριστημένος από άλλους δεν έμεινα. Αυτό το παιχνίδι ήταν για το κύπελλο, το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο. Πρέπει να ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Είμαστε μία αρκετά καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις μπροστά. Αυτό που μας λείπει, έχουμε κάνει έξι παιχνίδι μέχρι τώρα, και μόνο σε ένα παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών, ήταν η επιθετική μας λειτουργία καλή. Σήμερα απεναντίας δείξαμε αδυναμίες στο αμυντικό μας κομμάτι. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε λάθη αμυντικής τακτικής, και κάπου εκεί νομίζω πως χάσαμε το παιχνίδι».

 

Βαγγέλης Ντίσιος (ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ):

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για το ποδόσφαιρο και το θέαμα που παρουσιάσανε σήμερα στον κόσμο και σε εμάς τους προπονητές. Υπήρχαν μονομαχίες δυνατές, σε αθλητικά πλαίσια. Το παιχνίδι είχε καλή ροή και νομίζω ότι ο κόσμος αποζημιώθηκε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά.

Αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά και προηγηθήκαμε 2-0. Δυστυχώς, κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές που επηρέασαν το ρυθμό της ομάδας. Τα παιδιά που παίξανε σήμερα, άλλοι με λιγότερο χρόνο συμμετοχής και άλλοι περισσότερο, δώσανε το παρόν και φωνάξανε ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή, όποτε το ζητήσει ο προπονητής, να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς.

Πάλι θα το πω, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Είναι ένα παιχνίδι που τελείωσε το ευχαριστηθήκαμε. Ο θεσμός του κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός, το αντιμετωπίσαμε σήμερα σαν πρωτάθλημα, παρότι είχαμε κάποιες αλλαγές, με σεβασμό πάντα στον αντίπαλο και στη βαριά φανέλα που φοράνε τα παιδιά αυτά. Έχουμε τραυματίες, να δούμε τι γίνεται στην επόμενη μέρα. Να δούμε τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα όπου δίνουμε το βάρος. Κάθε φορά πρέπει να βάζουμε ένα λιθαράκι για να παρουσιάζουμε μια εικόνα όσο γίνεται πιο καλή.

 Συγχαρητήρια στο συνάδελφο και την ομάδα του Παραλιμνίου. Είναι μια ομάδα δυνατή και καλή. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή, τους παίκτες και τους υπεύθυνους της ομάδας. Έχει παίκτες που έχουν τιμήσει τις ομάδες των Σερρών και ομάδες της Β’ Εθνικής και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο, με παίκτες που έχουν ποιότητα και παρουσίασε αυτή την εικόνα.

Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».