Φ.Α.Σ ΝΑΟΥΣΑ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (1-2): ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-Καμπανιακός, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Γιώργος Ταλιχμανίδης (Καμπανιακός): «Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την ομάδα της Νάουσας για την άψογη φιλοξενία και να ευχηθώ τώρα που μπαίνουμε στη σαρακοστή υγεία και ταπεινότητα πάνω από όλα. Σχετικά με το παιχνίδι, εμείς παρόλο που είμαστε τελευταίοι και μαθητικά υποβιβασμένοι εδώ και πολύ καιρό, πάντα κοιτάζουμε να παίζουμε ένα παιχνίδι να το ευχαριστηθούμε. Δεν κοιτάζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, δεν παίζουμε παιχνίδι σκοπιμότητας. Και αν ψάξετε στα τελευταία παιχνίδια, θα δείτε ότι όλα τα παιχνίδια τα χάνουμε στο τέλος και στο γκολ. Σήμερα, ήταν ένα παιχνίδι που για τη Νάουσα ήταν ορόσημο, γιατί από σήμερα θα παίζει για την παραμονή της στην γ’ εθνική. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που επιτέλους η τύχη δεν μας γύρισε και πάλι την πλάτη, όπως σε άλλα παιχνίδια. Είχαμε την τύχη μαζί μας, παίξαμε ποδόσφαιρο σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, επικράτησε η δύναμη και αυτό νομίζω μας ευνόησε, γιατί η Νάουσα είναι μία από τις ποιοτικές ομάδας του ομίλου. Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και στις αντεπιθέσεις και όπως είπα, εμείς παίζουμε για τον εαυτό μας. Είμαστε μία ομάδα δεκαοκτώ ποδοσφαιριστών, είμαστε συνέχεια μαζί και με μία διοίκηση που μας στηρίζει. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από ομάδες που πέρσι έπαιζαν Α κατηγορία Θεσσαλονίκης, δύο που έπαιζαν Α1, εκτός των έμπειρων Ρακαβίνα, Αλμπάνη, Παπάζη. Εύχομαι στη Νάουσα καλή συνέχεια και όσο πιο γρήγορα να πετύχει την παραμονή της». 

Βασίλης Ασλανίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Είναι μία δύσκολη μέρα για εμάς, για την ομάδα μας. Σίγουρα γνώριζα τις δυσκολίες του παιχνιδιού και προσπάθησα όλη την εβδομάδα να περάσω στους παίκτες μου, ότι από την ημέρα που είμαι εδώ είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που είχαμε. Δυστυχώς, επαληθεύθηκα σε αυτά που είπα. Αν φτάσουμε σε δικαιολογίες, θα μπορούσαμε να επικαλεσθούμε πολλά προβλήματα που είχαμε, αλλά δεν στέκομαι στις δικαιολογίες αυτές. Έλειπαν κάποιοι παίκτες οι οποίοι σίγουρα είναι δύσκολο να αντικατασταθούν από εμάς και αυτοί ήταν αρκετοί, απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτε και παρουσιάσθηκε σχεδόν όπως την περιμέναμε. Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές μου δεν κατορθώσανε να μπούνε στο νόημα και στη σκέψη που τους είχα επιστήσει την προσοχή. Κάναμε κάποια λάθη, υπήρχαν κάποιοι παίκτες που είναι τιμωρημένοι και ήρθε το σημερινό αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Είμαστε μία ομάδα που θέλει και θα μείνει στην κατηγορία και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας  και να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».   

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Αχιλλέας Τσιότσκας (Καμπανιακός): «Θέλω πρώτα να πω, πως αν κάποιος παρακολουθήσει τα παιχνίδια μας θα δει ότι δίνουμε το 100% και παίζουμε δυνατά τον αντίπαλό μας. Στο σημερινό ματς δεν μπορώ να πω ότι παίχτηκε ποιοτικό παιχνίδι, απλώς το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, είχαμε το ατού ότι δεν έχουμε πλέον το άγχος και πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε. Εύχομαι καλή πορεία στη Νάουσα και να πετύχει τους στόχους της».

Γιώργος Νομικός (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Στο σημερινό παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε, απλά πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην ουσία. Εμείς καταφέραμε να φτάσουμε πολλές φορές στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν ευστοχήσαμε, ενώ οι αντίπαλοι τις φορές που έφτασαν στην περιοχή μας πέτυχαν γκολ. Δικαιολογίες, όπως είπε και ο κόουτς, υπάρχουν πολλές όμως εμείς πρέπει να σταθούμε στα λάθη που κάναμε, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά γιατί έχει ακόμα πολλούς αγώνες, τίποτα δεν έχει κριθεί για εμάς, συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας».