Αναβάλλεται η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ

Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ συμμετέχοντας στο πένθος για τον αδόκητο θάνατο του ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη, αναβάλλει την προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα (18 2) εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συλλυπητήρια για τον Χρήστο Πετρίδη

Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη. Ο Χρήστος, ο οποίος ανήκει στο σύλλογό μας (παραχωρήθηκε στην Α.Ε. Χαρίεσσας τον Ιανουάριο, με μορφή δανεισμού), ξεχώριζε για το ήθος και την αγωνιστικότητά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα ζει για πάντα στη μνήμη όλων μας. Καλό παράδεισο Χρήστο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΕΡΕΪΡΑ ΚΙΝΓΚ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ

Συμφώνησε και ανέλαβε από σήμερα (21/1) προπονητής της ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ο Φερέιρα Κίνγκ. Ο 49χρονος τεχνικός αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στις ομάδες Ιωνικός, Βέροια, Καβάλα και Θερμαϊκό Θέρμης, ως βοηθός προπονητή στις ομάδες Βέροια και Παναθηναϊκό, ενώ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Επίσης, γυμναστής της ομάδας θα συνεχίσει ο Νίκος Κουμπουλής. Η Διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ καλωσορίζει τον κ. Κίνγκ στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ