Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (0-0): ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- Αλμωπός Αριδαίας, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οι δηλώσεις των προπονητών

Γιώργος Τυριακίδης (Αλμωπός Αριδαίας): «Καταρχήν καλή χρονιά με υγεία σε όλους και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να ευχηθώ στη Νάουσα, που είναι μία ιστορική ομάδα, να πετύχει και αυτή σαν ομάδα τους στόχους, όπως και στον φίλο και συνάδελφο κόουτς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, που σε ένα δύσκολο γήπεδο και σε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης - μετά από διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος, όπου δεν ξέραμε σε ποια κατάσταση θα είναι οι ομάδες - έγινε προσπάθεια και από τις δύο ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, προσπαθήσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε το στόχο που ήταν η νίκη. Δεν τα καταφέραμε, θεωρώ όμως ότι η προσπάθεια έγινε. Ήταν ένα ματς ισορροπημένο στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κατά διαστήματα υπήρχε υπεροχή από τη δική μου ομάδα και σε άλλα διαστήματα είχε υπεροχή η Νάουσα. Φαινόταν δηλαδή, ότι όποια ομάδα έβαζε γκολ ίσως να κέρδιζε το παιχνίδι σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες και από τον Αλμωπό και από τη Νάουσα, ήταν όμως λίγες ευκαιρίες. Ίσως το ματς να μην ήταν ποιοτικό, ίσως πήγε περισσότερο στη δύναμη, αλλά αυτά τα παιχνίδια έχουν  ιδιαιτερότητα. Δεν μπορείς εύκολα να έχεις ηρεμία, περισσότερο πάει στην ψυχή και στο ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Μετά την αποβολή του παίκτη μας, ίσως εκεί είχαμε ένα διάστημα στο οποίο κινδυνέψαμε, αλλά ευτυχώς ήρθε και η αποβολή για την αντίπαλη ομάδα και από εκεί και πέρα ισορρόπησαν και πάλι η ομάδες. Θεωρώ ότι αυτά τα ματς που έχουν ιδιαιτερότητα εάν δεν μπορείς να κερδίσεις το ότι δεν χάνεις και παίρνεις την ισοπαλία, νομίζω ότι είναι θετικός απολογισμός. Αυτό που προέχει είναι να συνεχίσουμε από δω και πέρα, γιατί παιχνίδι που περνάει δεν ξαναπερνάει. Είμαστε μέσα στο στόχο μας, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, όλα είναι κοντά και αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα. Σήμερα θα ξεκουραστούμε, θα ηρεμήσουμε και από αύριο θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Και πάλι καλή χρονιά και με υγεία».

Βασίλης Ασλανίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Στον συνάδελφο και φίλο Γιώργο, να ευχηθώ επιτυχίες και καλή συνέχεια. Είμαι λυπημένος από το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά είμαι χαρούμενος με την απόδοση των παιδιών. Νομίζω ότι ανταποκρίθηκαν στο σημερινό αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και δίκαια βρίσκεται στη εκεί που βρίσκεται. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε, θα μπορούσαμε όμως και να το χάσουμε. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών,  που πάρα τα προβλήματα που είχαμε χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, αλλά πάντοτε επηρεάζουν όταν θέλεις να βγάλεις το σωστό πρόσωπο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο ανάμεσα δύο ιστορικές ομάδες. Εμείς κοιτάμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε για να μπορέσουμε να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον μας. Είναι ένας όμιλος που έχει πολλές και ιστορικές ομάδες και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για όλα τα παιχνίδια. Δεν επαναπαυόμαστε, γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν και πιστεύω ότι μέσα από τη συνεχή δουλειά και την πρόοδο που κάνουμε, νομίζω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στη διάρκεια. Να ευχηθώ στον Αλμωπό καλή συνέχεια. Και νομίζω ότι την καινούργια χρονιά με δουλειά και με τη βοήθεια του θεού θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας».       

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Κιουλτζόπουλος Γιώργος (Αλμωπός Αριδαίας): «Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Το ματς πήγε στη δύναμη, πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μπροστά θα μπορούσαμε να κλέψουμε τον αγώνα,  είναι όμως ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς και καλή συνέχεια στη Νάουσα».

Μουρατίδης Αργύρης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Να ευχηθώ καλή χρονιά και στον Αλμωπό, την πρώην ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, προσπαθήσαμε, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, τώρα κοιτάμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι».