Η στήριξη των φιλάθλων μας πηγή δύναμης και αισιοδοξίας για το μέλλον

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Νάουσας για την πολυπληθή παρουσία και τη συμπαράστασή τους στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή. Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι πηγή δύναμης και το θερμό χειροκρότημά τους στο τέλος του αγώνα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

     Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, ο οποίος θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Γι’ αυτό, η παρουσία του κόσμου σε κάθε εντός έδρας αγώνα δυναμώνει την ομάδα και τη διοίκηση του συλλόγου μας να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ να φτάσει ψηλά, όπως αρμόζει στη λαμπρή ιστορία του. 

     Οφείλουμε, με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε για τις σημαντικές διευκολύνσεις που πρόσφεραν στον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ το προηγούμενο διάστημα: τον Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, τον Α.Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ και τον πρόεδρο κ. Σάββα Τσεχελίδη, τον Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ και την πρόεδρο κ. Δέσποινα Ράλλη. Η συνεργασία μεταξύ των αθλητικών συλλόγων είναι αναγκαία και χρήσιμη ώστε να ξεπερνιούνται με επιτυχία τα προβλήματα και οι ελλείψεις για το καλό του αθλητισμού της Νάουσας.