ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΗΣ. ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΣΙΟΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΡΛΑ-ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟ-ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Συμφώνησαν και εντάχθηκαν στην ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, ο 23χρονος Ημαθιώτης κεντρικός αμυντικός Αργύρης Μουρατίδης και ο 22χρονος Ναουσαίος επιθετικός Γιάννης Πασχάλης. Ο Μουρατίδης την περίοδο 2016-2017 αγωνίσθηκε στον Αλμωπό Αριδαίας και ο Πασχάλης, ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα μας, αγωνίσθηκε πέρσι στον Κεραυνό Επισκοπής.

Επίσης, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ οι επιθετικοί Κώστας Κωτσόπουλος και Νίκος Ντινόπουλος και ο μέσος Κώστας Τόσιος. Ακόμη εντάχθηκαν στην ομάδα οι 17χρονοι Ιωάννης Τσιλικιώτης και Σωκράτης Κερμανίδης που προέρχονται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νάουσας «Αριστοτέλης» και ο Νίκος Ιτσκάρας που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Νάουσας. 

Τέλος, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Νύρλα, Κώστα Σαμαρόπουλο και Ζήση Βλαχοδήμο. Η Διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.