ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΓΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΟ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Με την ανανέωση της συνεργασίας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ με τους προπονητές Γιώργο Σγούρδα και Αντώνη Πολύζο, συγκροτήθηκε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Σγούρδας θα είναι προπονητής φυσικής κατάστασης του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ. Γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1979. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Α.Π.Θ. (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδικότητα ποδόσφαιρο και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην προπονητική αθλημάτων. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A και της Σχολής Προπονητών Φυσικής Κατάστασης της Ε.Π.Ο-Δ.Π.Θράκης και διπλώματος FIFA 11+ για πρόληψη τραυματισμών. Υπήρξε προπονητής φυσικής κατάστασης στις ομάδες: ΠΑΕ Κασσάνδρα, ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου, Αναγέννηση Γιαννιτσών και πρώτος προπονητής του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ την περίοδο 2014-15. Επίσης εργάστηκε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Αμπελοκήπων, του Καμπανιακού και του Εθνικού Πυλαίας.

Ο Αντώνης Πολύζος θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων του Φ.Α.Σ. Νάουσα. Γεννήθηκε στη Νάουσα το 1972 και υπήρξε για δύο χρόνια προπονητής στην Ακαδημία Νάουσας και προπονητής τερματοφυλάκων του Φ.Α.Σ. Νάουσα. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις ομάδες: Αχιλλέας Νάουσας, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, Πιερικός κ.ά.

Οι  Σγούρδας και Πολύζος θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του Προπονητή της ομάδας Δημήτρη Χριστοφορίδη τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18.