ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Δ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τη Διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ είχε χθες (28-6) στα γραφεία του συλλόγου ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Ο πρόεδρος κ. Απόστολος Μπέκας καλωσορίζοντας τον τεχνικό, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι πρώτος στόχος είναι να συνεχιστεί ο σχεδιασμός της ομάδας που ξεκίνησε από πέρσι, για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο αξιοποιώντας το αξιόλογο έμψυχο υλικό που διαθέτει ο σύλλογος. Υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, θα είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα φροντίζοντας να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο οργανωμένα και αποτελεσματικά.

Ο κ. Χριστοφορίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, λέγοντας ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που αναλαμβάνει προπονητής στην ιστορική ομάδα της Νάουσας. Είπε ότι θα συνεργαστεί με το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη και δυνατή στο νέο πρωτάθλημα, που όπως είπε, όλα δείχνουν ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό και απαιτητικό από το περσινό. Σημείωσε ότι γνωρίζει τη φιλοσοφία και τους στόχους του προέδρου και θα παρακολουθεί στενά και τα τμήματα υποδομής της ομάδας για την ανάδειξη και την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο κ. Μπέκας παρουσίασε τα μέλη του Δ.Σ και έγινε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία της ομάδας. Επίσης, ο κ. Χριστοφορίδης θα συναντηθεί άμεσα με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Σγούρδα και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Πολύζο, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα και ο προγραμματισμός για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που προβλέπεται στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.