ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ»

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Σε δύο τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου συμμετείχε η παιδική ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Πρόκειται για το τουρνουά που διοργάνωσε ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και έγινε την Κυριακή (11/6) με τη συμμετοχή 1.500 παιδιών. Στους αγώνες η ομάδα μας σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν: Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ 5-0, ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ 0-3, Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΡΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3-1, ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ 2-4.   

 Στο τουρνουά που έγινε την περασμένη Κυριακή (18/6) στην Κουλούρα, με διοργανωτή τον ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ και στο οποίο συμμετείχαν 1.250 παιδιά, η ομάδα μας αγωνίστηκε σε δύο αγώνες. Με την Α.Ε.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, ενώ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ.

 Η σύνθεση της παιδικής ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣ ήταν: Ζάχος Νίκος, Ντίντος Χρήστος, Μπέκας Δημήτριος, Δάφνος Τρύφων, Πίτος Κων/νος, Καραγκούνης Πέτρος, Ταχυδρομίδης Γιάννης, Τζαλίλης Θωμάς, Σαξώνης Δημήτριος, Σαράφης Φίλιππος, Καρυπίδης Σταύρος, Ρούσος Γιώργος, Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, Κλεφτούρης Δημήτριος, Πάλλας Δημήτριος, Μπέρσος Ζαφείρης, Λαγούδης Δημήτριος.

 Την αποστολή συνόδευσε ως προπονητής ο Κώστας Καπετάνος με βοηθό τον Γιάννη Μουρίκι (ποδοσφαιριστές της ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ) και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χρήστος Κερμανίδης.

 Τέλος, σχετικά με τη λειτουργία των Τμημάτων Υποδομής του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ τη νέα περίοδο 2017-2018, πληροφορίες θα δοθούν το επόμενο διάστημα με σχετικές ανακοινώσεις.