Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-2: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, οι προπονητών των ομάδων και ποδοσφαιριστές έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 Οι δηλώσεις των προπονητών:

 Ανέστης Τσελεμπής (Δόξα Δράμας): «Ήταν αρκετά καλό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε αρκετά καλά, απλώς μας έλειπε το γκολ. Η ομάδα της Νάουσας είχε νεαρά παιδιά, τα οποία διψάν για διάκριση και πάντοτε όταν παίζουν με τη Δόξα Δράμας είναι ευνόητο ότι θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάλι αρκετά καλά, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, όμως μας έλειπε το γκολ. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπήκε γρήγορα το γκολ. Ευτυχώς όμως, ήμασταν ήρεμοι, συνεχίσαμε και έγιναν τα δύο γκολ. Το δυσάρεστο είναι ότι χάσαμε δύο παίκτες (σ.σ. αποβολές) χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες θα μας ήταν χρήσιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Νάουσα και για τη φιλοξενία και γιατί τα παιδιά προσπάθησαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια και εύχομαι να έχουνε καλή συνέχεια. Μας έμεινε ένα παιχνίδι, τώρα θα προσηλωθούμε σε αυτό, για να το κερδίσουμε και να τελειώσουμε όπως πρέπει να την τελειώσουμε τη χρονιά, με νίκες».  

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Το είχαμε πει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ότι οι ομάδες της Δόξας και του Απόλλωνα δεν είναι για αυτές τις κατηγορίες, αλλά για κατηγορίες μεγαλύτερες. Δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ για το παιχνίδι. Συμφωνώντας με συνάδελφο κόουτς, θα πω ότι πράγματι ο αντίπαλος είναι που σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά εμείς προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδι ανεξάρτητα αν αντίπαλος μας ήταν η Δόξα Δράμας ή η Δόξα Προσκυνητών. Αυτό το κίνητρο προσπαθήσαμε να το διατηρήσουμε ζωντανό καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου γύρου.

Σήμερα, ήταν το τελευταίο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, μία έδρα την οποία δυστυχώς δεν την αξιοποιήσαμε όσο θα έπρεπε, ενώ η ομάδα μας έχει τελείως διαφορετικό πρόσωπο και βαθμολογική συγκομιδή στα παιχνίδια εκτός έδρας. Στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, δυστυχώς, πήραμε ένα βαθμό. Από εκεί και μετά όμως, αυτή η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με στόχο να τερματίσει στην πρώτη οχτάδα. Η θέση που θα τερματίσει είναι μεταξύ έκτης και όγδοης. Προς στιγμή φάνηκε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, την τέταρτη ή την πέμπτη θέση και ήμασταν κοντά στο να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Δυστυχώς, δεν το καταφέραμε και υπάρχουν απαντήσεις για αυτό. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με αρκετά παιδιά από εδώ από την περιοχή, κι αυτό που θέλαμε να κάνουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση, ήταν να αναδείξουμε όσο περισσότερα τα παιδιά της περιοχής, πράγμα που το καταφέραμε. Τα παιδιά αυτά κατάφεραν με πάρα πολύ δουλειά, με πάρα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια - σε αυτό οφείλονται πολλά συγχαρητήρια στους μεγαλύτερους παίκτες της ομάδας, όπως ο Κώστας Καπετάνος, ο Στέλιος Νύρλας, ο Κώστας Σαμαρόπουλος, ο Νίκος  Περηφανόπουλος, ο αρχηγός μας. Αλλά και τα παιδιά που φύγαν το Δεκέμβριο από τη Νάουσα, διατηρούν ακόμα σχέσεις και δεσμούς με την ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας, γιατί προσπάθησαν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε τρεις ανθρώπους, οι οποίοι από τις 7 Απριλίου πέρσι, που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας είναι δίπλα μας κάθε μέρα και μας βοηθάνε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο γίνεται πιο εύκολα. Είναι οι κύριοι Γιαβάλκας, ο Μπέκας ο Γιώργος, και ο Πρόεδρος, ο Αποστόλης Μπέκας, ο οποίος κάθε μέρα προσπαθεί την αγάπη του και την «τρέλα του» για τη Νάουσα να μας τη μεταδώσει. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει 18 παίκτες δικούς της. Είναι μία ισχυρή παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά. Αυτό το καταφέραμε με πάρα πολύ δουλειά και με τις παραινέσεις και τις προτροπές της διοίκησης. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, όμως αυτοί οι παίκτες έχουν βάλει τις βάσεις για να χτιστεί μία ομάδα, η οποία και πάλι θα κάνει τον κόσμο της περιοχής, αλλά και ευρύτερα της Μακεδονίας, ακόμα και όσους ασχολούνται με τις εθνικές ομάδες να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε αυτά τα παιδιά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και μας πίστεψαν όλο αυτό το διάστημα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και αυτούς που δεν μας πίστεψαν, γιατί μας έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο κάθε μέρα να προσπαθούμε να τους αποδεικνύουμε τη δουλειά που γίνεται. Σήμερα, όπως είδατε, έπαιξαν παιδιά που είναι 16-17 χρονών. Ο νεαρός Δίντσης είναι 17, ο Μπιγκάνος 17, ο Τόσιος 18 χρονών. Η ομάδα έχει ένα χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Με αυτά τα παιδιά πορευτήκαμε αναλαμβάνοντας κάθε ρίσκο από τις αρχές της περιόδου με αυτό τον στόχο και πιστεύω ότι η ομάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά.

Να ευχηθώ στην ομάδα της Δόξας Δράμας να πετύχει τους στόχους τους. Και επειδή εικάζεται και γράφεται ότι μπορεί και οι δεύτερες ομάδες να ανέβουν στην παραπάνω κατηγορία, το εύχομαι από καρδιάς. Δεν είναι γι αυτή την κατηγορία η ομάδα της Δόξας Δράμας. Οι επενδύσεις που έχουν γίνει είναι εξωπραγματικές για αυτήν την κατηγορία. Εμείς όλο αυτό το διάστημα είτε παίζουμε με τη Δόξα, είτε με τον Απόλλωνα, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αυτό το χάντικαπ που υπήρχε το οικονομικό, των εμπειριών, των εγκαταστάσεων κλπ. να το μικρύνουμε, καταφέρνοντας να κερδίσουμε την εκτίμηση των αντιπάλων είτε εντός είτε εκτός έδρας. Αυτό είναι μία ισχυρή παρακαταθήκη για του χρόνου. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Δόξας και μακάρι να δούμε την παλιά ομάδα της Δόξας, τους «Μαυραετούς», να βρίσκονται στις υψηλότερες κατηγορίες».

 Οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών:

 Βασίλης Βιτλής (Δόξα Δράμας): «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Και οι δύο ομάδες θέλανε το παιχνίδι για τους δικούς τους λόγους. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ, αλλά και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τη Νάουσα, εκτός από μία φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και πάλι πιο δυνατά, δείξαμε διάθεση ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι. Απειληθήκαμε περισσότερο, η Νάουσα βρήκε ελεύθερους χώρους γιατί ανοιχθήκαμε. Παρόλα αυτά πετύχαμε δύο γκολ και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι, που για μας είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και για το όνομα της ομάδας και για τους ίδιους τους εαυτούς μας».

Δημήτρης Δίντσης (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας Δράμας και καλή συνέχεια. Πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί, δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας, αν και σήμερα δεν ήταν η μέρα μας. Δεν πειράζει, έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε μια νεανική ομάδα με δύο τρεις έμπειρους, αλλά μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα εντός ή εκτός».