Φιλική νίκη με 1-0 και χρήσιμα συμπεράσματα στον αγώνα της Νάουσας με τον Α.Ο. Καρδίας

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ νίκησε με σκορ 1-0 τον Α.Ο. Καρδίας στον φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο Νάουσας. Σ’ ένα ακόμα κρίσιμο τεστ η ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ έδειξε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της με αντίπαλο την ομάδα της Καρδίας, η οποία αγωνίζεται επίσης στην Γ’ Εθνική και στον ίδιο όμιλο με την Ημαθιώτικη ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδωσαν βάρος στον έλεγχο του ρυθμού, προσέχοντας  ιδιαίτερα την άμυνα. Στη ροή του αγώνα η ΝΑΟΥΣΑ κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Χαλκιδικής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΝΑΟΥΣΑ ανέβασε στροφές και προσπάθησε κυρίως με οργανωμένες αντεπιθέσεις να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Καρδίας, και  τελικά το πέτυχε στο 51’, όταν από καλά εκτελεσμένο φάουλ ο προωθημένος στόπερ της Νάουσας, Μουσικάκης, με ωραία κεφαλαία νίκησε την άμυνα της Καρδίας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαρμάκη. Στη συνέχεια η ομάδα της Καρδίας βγήκε μπροστά, πίεσε στο χώρο του κέντρου προσπαθώντας να πετύχει την ισοφάριση, κυρίως από στημένες φάσεις, στις οποίες όμως η αμυντική λειτουργία της ΝΑΟΥΣΑΣ λειτούργησε αποτελεσματικά, ενώ η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου δημιούργησε ευκαιρίες βγαίνοντας γρήγορα στην αντεπίθεση.

Η μαχητικότητα, το συνεχές τρέξιμο σε όλους τους χώρους του γηπέδου και η συνοχή στην αμυντική λειτουργία, είναι τα στοιχεία που ξεχώρισαν στο παιχνίδι της ΝΑΟΥΣΑΣ. Μετά το 60’ οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, δίνοντας ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Αγγελίδης, Νίρλας, Τούφας, Μουσικάκης, Καπετάνος, Μπρέγκου, Νίρλας, Πεφηφανόπουλος, Μουρίκι, Κωστόπουλος. Επίσης, αγωνίστηκαν οι: Βλαχόπουλος, Μπιγκάνος, Δίντσης, Τασιώνας, Τόσιος, Ντινόπουλος, Παντζαρτζίδης, Νίκου, Κερμανίδης και Κοντογλίδης.  (Προπονητής: Βαγγέλης Ντίσιος).

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Τοπαλίδης, Κουκουρώνας, Πιαστόπουλος, Μπιμπισίδης Γ., Μαυρής, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος, Δούκας, Μήτσιος, Θεολόγου. Επίσης αγωνίστηκαν οι:   Παρρας, Κωνσταντίνου, Θεολόγου, Σφέτσος,Γιώτας, Βόσδου, Χαρίσης, Μπιμπισίδης Δ., Μάτσιος, Ταυαράκης, Κωνσταντινίδης, Στεφανίδης, Αίθανασιάδης, Γίδαρος, Προσκηνητόπουλος (Προπονητής: Βαγγέλης Αλεξόπουλος.)
Διαιτητής: Βρέτσκας, βοηθοί: Κελεσίδης, Γιάντσης.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ΝΑΟΥΣΑΣ θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σάββατο (3/9) με την ομάδα του Εδεσσαϊκού, που θα γίνει στις 17:30 στο δημοτικό στάδιο Νάουσας.